Friday, August 17, 2007

Amour d`hiver

Si daca dimineata ma trezesc plangand...ce? Da, o sa ma imbatraneasca tigarile, mi se va innegri tenul, nu-i nimic, va fi in ton cu interiorul. Rad si zambesc foarte mult, dar asta nu inseamna ca sunt fericita, un zambet are in el incorporate vreo cateva ore de lacrimi, si nu face altceva decat sa-i faca pe ceilalti sa creada ca ma simt bine, ca nu o sa ma sinucid, ca sunt o tipa cu un apetit nebun de viata etc, dar de fapt de prea putine ori rasul exprima exact starea de spirit, deseori e doar un ras absent, e un fel de drog... pe mess un tip spune "wake up people, celebrate life!" Ma bucur pentru el ca-i merge bine, as vrea si eu sa pot crede asta, dar nu pot...nu pot.
Pasesc cu picioarele goale pe podeaua rece, cautand cu ochii lipiti de somn ceasca de cafea pe care scrie aquarius, la naiba...n-a facut nimeni cafea... Pozele nu mai zambesc cand le privesc, parca peste toate s-a asternut nostalgia.
Ce-i mai rau e ca nu intrevad nici o schimbare in viitorul apropiat, o sa treaca inca o iarna peste mine, o sa ma surprinda privind in gol cu nasul lipit de geam, incercand sa-mi aduc aminte de fericirea care ma cuprindea cand priveam cum ninge, cum cad fulgii, dar astea sunt vremuri demult apuse, nu mai sunt un copil, la vie m`attend.
Mi-as dori sa ma indragostesc iarna, sa ni se joace florile de nea in par, sa fie totul alb, ca in povesti... nu-i nimic daca aceasta dragoste se va speria de razele caldute ale primaverii, daca se va topi...totul e aici si acum.

3 comments:

capshuna said...

ma regasesc total in postul asta.
te felicit pentru cum ai scris.
______________________________

as vrea sa stam mai mult de vorba,nu stiu daca vrei.ia id meu: alina_capshunik

iuliansirbu said...

viatza ta nu o sa mai fie la fel din toamna. o sa descoperi o groaza de lucruri noi, unele poate te vor dezamagi, altele iti vor umple sufletu' de bucurie. keep it real, that's the deal

Erika said...

ma regasesc un pic. doar un pic, pentru ca la mine e doar o stare de moment ce-ai descris tu.. si mi se intampla rar
frumos postul oricum :)