Sunday, August 12, 2007

The Prozac Generation

In incercarea mea de a gasi ceva decent la teve cu care sa-mi omor timpul azi-noapte pe la ora 11, dau de un film pe care-l mai vaszusem odata si care mi-a placut mult de tot, pentru ca ma regasesc in multe ipostaze ale personajului principal si nu numai.
De cate ori nu m-am comportat aiurea cu oamenii din jur desi n-o meritau, de cate ori mi-a fost greu sa le cer iertare pentru asta, atat de greu incat multora nici pana acum n-am catadicsit sa le prezint sincerele, dar neinteresantele mele pareri de rau, de cate ori n-am simtit nevoia sa am un prieten gen Ralf(parca asa il chema), de cate ori n-am simtit nevoia de a evada, si din fericire sau nefericire n-am avut la indemana alte droguri decat propriile sperante si visuri nefundamentate incat aproape ca dadusem in bulimie tot indopandu-ma cu ele ...nu mai stiu.
Si cand pornesti pe drumul asta nu prea stii daca te mai poti opri. "Gradually then suddenly" that`s how everything beggins. Sex, drugs and rock nu neaparat `n`roll cam asta e viata lui Lizzy, antieroina peliculei. Iar cand se iveste si dragostea la orizont incepe adevarata deriva, pana atunci totul se concentra in jurul pasiunii sale pentru scris, pentru ca acest sentiment genereaza cele mai intense drame si asta e o chestiune arhicunoscuta.

No comments: