Wednesday, December 31, 2008

A mai trecut un an

Cum face toata lumea la sfarsit de an, am facut si eu o incercare in scopul realizarii unui bilant.
Sunt unele lucruri simpatice, altele extraordinare pe care le-am realizat, respectiv prietenii frumoase cu sanse de supravietuire pe termen lung, experiente de viata, care m-au mai ajutat sa mai cresc inca putin, intr-o maniera mai mult sau mai putin fericita.
Am pierdut insa multe lucruri, cel mai dureros a fost cand am realizat ca dupa trezirea dintr-o betie crunta ca l-am pierdut, ca nu mai e al meu, ca e al alteia, ca am avut poate o parte de vina, dar ca flacara care parjolise tot in jurul ei, odinioara, s-a stins.
Insa, cum vreau sa inchei anul intr-o maniera optimista, cum vreau sa cred inca that soul mates never die, va aduc in atentie o piesa dureros de frumoasa, dupa parerea mea, poate prea siropoasa pentru altii.
Un An Nou fericit!

4 comments:

Resto said...

Periculos obicei asta cu bilantul, adica , daca esti hotarat sa vezi partea plina a paharului o vei face, dar na... daca nu.
E bine ca dupa ce ai terminat ai hotarat ca e un an bun. cati pot sa faca asta?

Cristina-Andreea Nourescu said...

Poate ca asta am incercat sa pun in evidenta,partea plina a paharului mai ales, pentru ca daca as fi facut o analiza mai la rece ar fi iesit ceva mai noir.

Resto said...

mai noir???? scuza-mi ignoranta... ce e "mai noir"

Cristina-Andreea Nourescu said...

Ar fi fost noir daca n-as fi incercat sa vad mai degraba lucrurile bune si sa le trec doar in revista succint pe cele mai putin aducatoare de zambete.