Monday, December 10, 2007

Incroyable

Si tocmai cand ziceam ca am auzit cam tot in materie de nume caraghioase romanesti…
Azi stateam cu o colega, la o tigara. Urma o ultima ora de Civilizatie germana. Ceva mai incolo, o colega povestea ceva despre reinnoirea buletinului. Cum eu personal l-am schimbat de 3 ori pana la nici 20 de ani, din diverse motive, stiam ca se intampla tot felul de chestii hazlii, ca intalnesti tot soiul de oameni.
E greu de crezut dar la politie, langa aceasta tanara studenta era un tip care se numea «Neinceperea-urmaririi-penale». Numele are ceva vechime intrucat tatal sau a fost fericitul care a scapat de caznele judiciare. Nu stiu daca asa isi scrie individul asta numele, e posibil sa si-l scrie intr-un singur cuvant.
Pentru credibilitate 100% ar fi fost preferabil sa atasez o poza cu copia dupa buletinul acestui individ, dar n-am fost la fata locului ,`damn it!.

2 comments:

iuliansirbu said...

:))))))))))))))
e cel mai penal si in acelasi timp cel mai superb nume pe care l-am auzit pana acuma. io daca as avea un baiat i-as pune numele "peloponez", iar daca ar fi fata i-as zice "boxa acuzatilor"...

Cristina-Andreea Nourescu said...

da...e unic omul asta, cu siguranta nu va mai exista nimeni cu numele asta la sc copiilor lui.Stai un pic...Copiilor tai, in cazul in care ai fi tu sus-numitul, right?