Wednesday, August 11, 2010

Lately

In ultima vreme am inceput sa iubesc cu mai multa detasare dar si cu mai multa patima, dar am inceput si sa urasc cu o forta nebanuita, probabil nascuta dintr-o imensa torta a carei flacara se hraneste cu emotii negative.
Candva cineva imi spunea " the more people I meet the more I love my dog". Sunt momente, in care ii dau dreptate.Sunt oameni care n-au curajul sa te urasca fatis, nu pot fi altfel decat subversivi pentru ca le lipseste argumentul aversiunii. Cred ca am inceput sa urasc, mocnit ca o lava care clocoteste inauntrul pamantului dar care indubitabil candva va iesi din strafundurile pamantului.
Poate am nevoie sa reincep sa iubesc, sa nu-mi mai pese de nimic altceva decat de subiectul si obiectul iubirii mele. O sa-mi fac curaj sa reincep sa decojesc de secrete, sa deposedez de arme si masti un alt om. That`s love all about. E despre a iubi pe cineva de dimineata pana seara si din inima noptii pana la rasarit in toate ipostazele lui: puternic, slab, copil, barbat, confident, mentor. E despre toate astea si despre inca multe altele pe care o sa i le soptesc intr-o dimineata cu ploaia plangand la geam si cafeaua aburind in ceasca ca o femeie in plin extaz.

3 comments:

Adi said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Resto said...

salut adi..., m-a spamat si pe mine... , mai stii, o data , noi vorbeam. ce mai faci?

Cristina-Andreea Nourescu said...

Buna... nu am uitat ca noi vorbeam, doar ca am fost un pic cam busy si nu prea am mai avut timp si/sau chef de mai nimic. Sunt bine, ma intristeaza ploile astea, dar sunt ok, tu ce mai faci?:)