Sunday, October 26, 2008

Moonspell- Dreamless


They thought that love was sacred
Until they met the desecrator
A sea of poison came in between them
And there was red on the ground below.
They can not breed
Bound to never rise
Their lies will be repeated
Forever

Now they're dreamless
Straight into the dark clouds
Never to come back.

Iata inca o situatie initiala idilica, cand iubirea este sacra, si din senin, atunci cand nimeni nu se asteapta, apare acel ceva care sfasie armonia, si totul e insangerat... ei, vietile lor si realitatea din jurul lor. Sunt tintuiti la pamant pentru vecie, deoarece iubirea apare o singura data in viata, iar acum regretele nu-i lasa sa se ridice , au ramas fara visuri, vise, sunt goi si totul e indoliat in jurul lor. Asta e starea in care eu n-as vrea sa ajung niciodata, ar fi una dintre situatiile in care probabil as ceda nervos, sa nu mai sper intr-o imbratisare, in sarutul de buna dimineata si de noapte buna.
They thought there's more
Than meets the eye
In face of beauty all men are blind
And the gates opened to let her through

They can not breed
Lost in the crimson skies
The nights in our heats
Will last forever.

S-au inselat sperand ca exista ceva mai frumos decat iubirea lor, poate frumusetea fizica a unei alte persoane, de sex feminin sau masculin (deja nu mai conteaza), insa in scurt timp si-au dat seama ca acel moment de slabiciune carnala a distrus si a lasat in urma doar nopti scaldate in lacrimi de sange, ca un moment de placere i-a costat mai mult decat ar fi putut visa in cele mai groaznice cosmaruri, i-a costat ratiunea existentei fiecaruia dintre noi, dragostea.
Este o tema intalnita in multe alte piese, distrugerea intregului, a fiintei androgine care aduce cu sine deznadejdea, unul dintre sentimentele cele mai de temut.

No comments: